e-Conomic og Bank Connect

Til Bank Connect-brugere,

 

Vi ønsker at opdatere jer angående samarbejdet med e-Conomic.

Vi har desværre modtaget meddelelse fra e-Conomic om, at de ikke længere ønsker at anvende Bank Connect til deres kunder. Først og fremmest vil vi gerne understrege, at vi har haft et langvarigt samarbejde med E-conomic, og vi har værdsat samarbejdet, selvom vi naturligvis er skuffede over e-Conomics beslutning.

 

e-Conomic har informeret om, at man i stedet for vil anvende Aiia´s løsning. Selvom vi ikke er bekendt med alle detaljer vedrørende Aiia's sikkerhedsløsning, ønsker vi at understrege, at Bank Connect altid har prioriteret sikkerheden for vores brugere og deres data.

Vores platform er bygget på særdeles robuste sikkerhedsprotokoller og -standarder for at sikre, at alle transaktioner og dataoverførsler er beskyttet mod uautoriseret adgang. Vi følger strenge sikkerhedsprocedurer og krypteringsmetoder for at opretholde fortroligheden og integriteten af jeres finansielle oplysninger.

 

Vi forstår, at valget af løsning er vigtig, Bank Connect har etableret sig som en pålidelig og robust platform, der tilbyder en bred vifte af funktionaliteter, effektive og automatiske processer og et højt niveau af dataintegritet. Vi investerer kontinuerligt i udvikling og forbedring af vores tjeneste, og vi mener, at vi fortsat er en af branchens bedste integrationsløsninger.

 

Venlig hilsen

Bank Connect