Mand trykker på godkendelsesknap

Bliv whitelistet

Bank Connect tilbyder her på hjemmesiden at vise ERP-leverandører, der integrerer med løsningen, på en whitelist.

Du kan som ERP-leverandør blive noteret på Bank Connects whitelist ved at udfylde en hensigtserklæring mellem dig og Bank Connect, når dit test-forløb af din løsning er afsluttet. Du kan læse mere om tilslutningsprocessen i Udviklerpakken. Såfremt du som ERP-leverandør ønsker at få nye versioner af dit system whitelistet, skal de ligeledes være testet i det testmiljø, som Bank Connect stiller til rådighed. Gennemføres det med det forventede resultat, kan du anmode om at få Bank Connects whiteliste opdateret med det nye versionsnummer og dato for opdatering.

Hensigtserklæringen
Hensigtserklæringen er et dokument, som indeholder parternes forståelse af tilslutningen til Bank Connect løsningen og opfyldelse af krav vedrørende formater, test og versionering.

Formålet med hensigtserklæringen er at skabe klarhed over de krav og rettigheder, der er forbundet med tilslutningen til Bank Connect.

Der indgås ikke yderligere skriftlige aftaler mellem den enkelte ERP-leverandør og Bank Connect. Samarbejdet vil udelukkende være baseret på hensigtserklæringen.

Download hensigtserklæring    

Hensigtserklæringen sendes til:

Bank Connect
v/Bankdata
Erritsø Bygade 102
7000  Fredericia
e-mail: bankconnect@bankconnect.dk

Formatskabelon på egen hjemmeside
Bank Connect anbefaler, at den enkelte ERP-leverandør udfylder en formatskabelon og offentliggør den på egen hjemmeside for at sikre maksimal gennemsigtighed med hensyn til anvendelsen af XML ISO 20022 formatet.