Samarbejde

Succes med pilotsamarbejde om Bank Connect

Et godt og tæt samarbejde med ERP-leverandørerne er en vigtig forudsætning for succes for Bank Connect løsningen. Og det er netop en disciplin, der er lykkedes for projektet bag den nye fælles betalingsløsning. Sådan lyder det fra bl.a. ERP-leverandøren SEGES, som deltager som pilotbruger på Bank Connects nye løsning:

”For SEGES har det været en positiv oplevelse at deltage i pilotprojektet om udvikling af det nye fælles betalingsformat fra Bank Connect. Den dialog, vi har haft med arkitekter og designere samt projektledelse fra Bank Connect har været udbytterig for os og for vores løsning med et betalingsmodul i DLBR Summax produktet,” siger projektleder Jens Juul Andersen fra SEGES, som skaber løsninger til landbrugs- og fødevareerhvervet.

Han mener samtidig, at Bank Connect kommer med den helt rigtige løsning til dem som ERP-leverandør:

”Det er også min oplevelse, at der er blevet lyttet til de ønsker, vi og vores IT-leverandør har haft til løsningen. Vi har længe forsøgt at finde en generel betalingsløsning som alternativ til individuelle løsninger, og med Bank Connects løsning ser det bestemt ud til at kunne lykkes,” siger Jens Juul Andersen.

SEGES starter pilotdrift i Bank Connect løsningen 21. maj.