Julehilsen fra Bank Connect

Her ved udgangen af 2018 er det værd at kigge lidt tilbage i Bank Connect.
Det seneste år har vi set mere end en fordobling af kunder, der anvender Bank Connect. Det siger os noget om, at nu er bankerne og ERP-leverandørerne ved at have løsningerne klar til vores fælles kunder.

Der skal lyde en stor tak til alle, som har udviklet, er ved eller overvejer at udvikle en Bank Connect-løsning.


De første banker kan her i 2018 tilbyde den nye funktion ”CAMT.054”, som er advisering af posteringer i løbet af dagen. Den venter vi os meget af. Vi har også brugt året til at forbedre vores egne processer, så I, vores kunder, kan opleve en bedre hjælp i hverdagen, når der opstår udfordringer og der er behov for sparring med os.

Næste år arbejder datacentralerne bag Bank Connect på at udvikle løsningen, så kunderne i højere grad får informationer om betalinger, mens de er under ekspedition.
Eksempelvis bliver det muligt at få besked, hvis en betaling afventer dækning på kontoen. Det betyder at kunderne kan nå at reagere, inden det er for sent.

En anden spændende nyhed bliver, at vi etablerer en Erfa-gruppe, så vi kan få feedback fra jer på, hvad det er, der fylder i jeres arbejde. Baggrunden er at vi tror på, at godt samarbejde og gode feedback-meldinger kan medvirke til, at vi ikke alene forstår hinanden bedre, men også kan finde en fælles retning for fremtiden.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i året der gik.


Rigtig god jul og godt nytår.

BANK CONNECT

 - et samarbejde mellem Bankdata, BEC og SDC